Discotecă feat. Corina Chiriac la Doors Club

Corina Chiriac va cânta în Club Doors

Vineri, 9 februarie, colectivul Discotecă se întoarce în Doors Club pentru o noapte de muzică fabricată în România în perioada anilor ’60-’90. Invitatul special este CORINA CHIRIAC, care va susține un recital extraordinar în cadrul evenimentului.

Artist cu o carieră impresionantă, Corina Chiriac a marcat decenii întregi de muzică uşoară românească. De la primul ei succes, câştigarea în 1970 a influentului show TV „Steaua fără nume“, şi până la „Trofeul Festivalului de la Mamaia“, adjudecat în 1988, cu puţin timp înainte de plecarea din ţară, dar și la activitatea recentă, ea este unul dintre cele mai importante staruri ale muzicii din România.

https://www.facebook.com/discROteca
https://www.facebook.com/CorinaChiriacPaginaOficiala
Timetable:
Ora 20.00 Wam-up cu Discotecă DJ crew
Ora 21.00 Recital Extraordinary CORINA CHIRIAC
Ora 22.00 DJ set Discotecă: muzică românească din anii ’80-’90
Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achită în avans, la sediul clubului. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*