Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța montează parapet de beton pe mai multe sectoare de drum din județul Constanța

Parapetul de beton pe DN 39. FOTO CNAIR

DRDP Constanța a anunțat că începând cu data de 30 septembrie, demarează lucrările de montare parapete rigid pe zona mediană pe mai multe sectoare de drumuri naționale cu 4 benzi de circulație.

Potrivit reprezentanților DRDP, montarea parapeților se va face în rumătoarea în urmatoarea ordine:

  • DN2A, km 185+800 – km 188+350
  • DN39, km 32+000 – km 32+764.
  • DN3, km 243+600 – km 244+760.
  • DN3, km 249+305 – km 252+945.

„Pentru montare de parapete rigid pe DN3, colaborează D.R.D.P Constanța și Primăria Valu lui Traian, cu privire la stabilirea punctelor de întoarcere. Lucrările pe DN3 vor demara după stabilirea exactă a a punctelor de întoarcere“, au precizat reprezentanții Direcției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*