Slujba de „Paștele Blajinilor“ din parohiile din Ovidiu și Poiana se va face fără prezența rudelor celor decedați

Lumânare doliu
Doliu

Primăria Ovidiu îi anunță pe locuitori că în data de 27 aprilie, începând cu ora 9.00, slujbele religioase pentru pomenirea morților, cu ocazia sărbătorii creștine „Paștele Blajinilor“ se vor oficia de către preoți în ambele cimitire ortodoxe din orașul Ovidiu dar și în satul Poiana, dar fără accesul cetățenilor, conform Ordonanței Militare în vigoare.

Pentru că nu veți putea participa efectiv la slujba de pomenire, locuitorii din Ovidiu și Poiana au posibilitatea ca până luni 27 aprilie să ia legătura cu preoții parohiilor de care aparțin, pentru a vă putea informa cu privire la modalitatea/procedura de pomenire a celor adormiți din familiile lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*