Primăria Medgidia organizează Festivalul de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe”

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Medgidia organizează la sfârșitul acestei săptămâni Festivalul de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe”

„Continuând o tradiție în materie de muzică și voie bună, Primăria Municipiului Medgidia vă invită în perioada 08 – 09 iunie 2024, să susțineți prin prezență, desfășurarea celei de-a XII-a ediții a Festivalului de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe”, Medgidia, 2024.

Spectacolul se va desfășura în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia.
Vă așteaptă momente muzicale de excepție susținute de un număr de peste 150 de tineri interpreți de muzică ușoară și populară din toate colțurile țării” – Primăria Medgidia.

Juriul secțiunii de muzică ușoară va fi alcătuit din artiștii: Sanda Ladoși, Crina Mardari, Doru Todoruț, Alin Cojocărița, președinte juriu Mihai Alexandru.

În componența juriului secțiunii de muzică populară se vor afla: Elena Plătică, Cristian Obrejan, Constantin Bahrin, Ciprian Istrate, președinte juriu Cristina Turcu Preda.

Prezentarea spectacolului va fi asigurată de Mădălina Stancu.

Intrarea va fi liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*