Din cauza unei avarii, RAJA oprește mâine furnizarea de apă în zona ICIL

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă de pe strada Oborului (Bl L2), din municipiul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să sisteze furnizarea apei potabile în zonă, joi, 28 iulie.

Astfel, în intervalul orar 09.00 – 13.00, vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Ferdinand – bulevardul 1 Decembrie 1918 – strada IL Caragiale – strada Oborului – bulevardul Ferdinand, precum și cei arondați punctelor termice 67, 74 și 75.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*