Din cauza unei avarii, RAJA oprește furnizarea de apă potabilă în Valu lui Traian

Atenție, se oprește apa!

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta magistrală de alimentare cu apă de la nivelul Complexului Apă Valu lui Traian, echipele RAJA vor întrerupe furnizarea apei potabile de marți, 20 iunie, ora 23.00, până miercuri, 21 iunie, ora 05.00.

Potrivit RAJA, în timpul acestor lucrări, furnizarea apei potabile va fi sistată în întreaga localitate, cu excepția Zonei C.

Reprezentanții companiei se scuză față de abonații afectați și îi asigură că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil, astfel încât furnizarea normală a apei potabile să fie reluată.

De asemenea, RAJA recomandă utilizatorilor afectați să-și asigure rezervele minime de apă pentru consum și uz casnic pe durata în care furnizarea apei va fi sistată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*