Municipiul Medgidia își premiază cetățenii

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia continuă tradiția demarată încă din anul 2017 și premiază cetățenii majori, tinerii proaspăt căsătoriți și cuplurile care aniversează Nunta de argint și Nunta de aur în perioada aprilie 2023 – februarie 2024.

Astfel, în perioada 22 – 23 februarie 2024, beneficiarii care au depus documentele solicitate conform Hotărârii de Consiliu Local nr.52/23 martie 2017 privind modificarea și completarea statutului Municipiului Medgidia, vor fi răsplătiți cu diplome, aranjamente de flori și sumele aferente fiecărui premiu în parte.

Aceștia vor fi contactați telefonic de către responsabilii cu acordarea premiilor din cadrul primăriei.

Beneficiarii premiilor Nunta de aur, vor primi și de această dată, la domiciliu, premiile aferente, începând cu data de 26 februarie 2024.

Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în luna martie a anului 2017, prin hotărâre de Consiliu Local, a permis premierea până în acest moment a unui număr de:

– 1585 cetățeni majori;

– 1063 cupluri tineri căsătoriți;

– 570 cupluri nuntă de argint;

– 469 cupluri nuntă de aur.

Premiile oferite celor înscriși până la data de 20 februarie 2024 sunt în valoare de 500 lei, 1.500 lei, respectiv 1.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*