Atac în stil mafiot asupra unei familii din Medgidia: agresorii și-au bătut victimele, între care și o fetiță de 10 ani, și apoi le-au dat foc

Mașină de poliție.

Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce, în urmă cu două nopți, o familie din Medgidia a fost atacată de mai multe persoane în propria gospodărie. Agresorii și-au lovit victimele, între care și o fetiță de 10 ani, și apoi au turnat peste ele benzină și le-au dat foc.

Potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 02.00, la domiciliul unei femei de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte și în locuință, unde ar fi început să o lovească pe aceasta și pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre o minoră, de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul unu și doi, femeia de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul doi și trei, și doi bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice și arsuri. În cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viața în pericol.

Cele patru victime au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat. În urma investigațiilor, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Polițiștii de investigații criminale i-au reținut pe cei în cauză, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de sâmbătă, 6 august, cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, iar instanța a admis propunerea.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*