#CONCURS Câștigă patru invitații duble la piesa de teatru “Cerere în căsătorie”, de la “Centrul de cultură Lucian Grigorescu” din Medgidia

Piesa de teatru "Cerere în căsătorie'.

Piesa de teatru “Cerere în căsătorie” a lui AP Cehov poate fi urmărită pe data de 29 mai, de la ora 19, la “Centrul de cultură Lucian Grigorescu” din Medgidia

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la această comedie. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 23 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Cerere în căsătorie este o comedie spectaculoasă, o farsă într-un act de Anton Cehov.
Spectacolul aduce în prim plan o întâmplare pe cât de simplă, pe atât de amuzantă și piperată: Lomov, emotiv și ipohondru își ia inima-n dinți și vine să ceara mâna frumoasei și temperamentalei sale vecine, Natalia.
Prin ce vor trece eroii noștri? Ce răsturnări de situație vor apărea? Oare vor ajunge să se căsătorească?
În distribuție: Ștefan Opreanu- Ivan Vasilievici; Oana Burcescu- Natalia Stepanovna; Grațiela Popa- mama Nataliei Stepanov.
Regia: Andrei Cotarcea
Spectacolul este organizat de Syarela Arts

Spațiul se va ocupa la 50% din capacitate conform normelor actuale. Nu este nevoie de testare sau buletin de vaccinare în aceste condiții.

Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul https://www.iabilet.ro/bilete-medgidia-cerere-in-casatorie-de-a-p-cehov-63131 sau direct de la “Centrul de cultură Lucian Grigorescu” din Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*