Din acest an, taxa pentru serviciile de reclamă și publicitate din municipiul Constanța se achită la SPIT

Plata impozitelor și a taxelor la SPIT Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a preluat anul acesta responsabilitatea încasării taxei pentru serviciile de reclamă și publicitate, a efectuării inspecției fiscale, a constatării contravențiilor și a aplicării sancțiunilor conform Capitolul I/ Anexa nr. 1/ H.C.L. nr. 507/2018 privind modificarea și completarea H.C.L. nr. 136/2018 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale ale anului curent.

Formularul tipizat se regăsește la nivelul agențiilor fiscale, dar și online, accesând site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea “Persoane Juridice” – “Documente declarare”/”Taxa pentru servicii de reclamă și publicitate”. Acesta se depune în două exemplare și va fi însoțit de copia contractului de prestări servicii de reclamă și publicitate.

Taxa se declară și se plătește de către prestator lunar, până la data de 10 a lunii următoare celei în care a intrat în vigoare contractul, iar cuantumul acesteia se calculează prin aplicarea cotei de 2% din valoarea serviciilor de reclamă și publicitate.

Contravaloarea taxei poate fi achitată în numerar/prin POS la ghişeele agenţiilor fiscale sau prin ordin de plată în contul RO83TREZ23121340250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*