DGASPC Constanța deschide expoziția cu vânzare a obiectelor decorative de Crăciun

DGASPC Constanța organizează o expoziție cu vânzare. FOTO DGASPC

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța anunță deschiderea expoziției cu vânzare a obiectelor decorative cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Aceasta va avea loc luni, 21 decembrie, de la ora 10, la centrul comercial Vivo.

În jur de 400 de obiecte decorative au fost realizate de copiii și adulții din centrele rezidențiale ale DGASPC Constanța, prețurile de vânzare pornind de la 5 lei.

Mai bine de un sfert din toate aceste decorațiuni sunt unicat și sunt realizate, în  mare parte, din materiale reciclabile precum linguri, furculițe, pahare și cuțite din plastic și carton, hârtie și obiecte de plastic care ar fi fost în mod obișnuit aruncate la coșul de gunoi. Toate acestea au primit viață, formă și culoare cu ajutorul priceperii ingeniozității beneficiarilor noștri care au transormat centrele în adevărate fabrici ale lui Moș Crăciun.

“Banii strânși în urma vânzării lor vor fi folosiți în beneficiul copiilor și adulților din centrele rezidențiale, cu ajutorul lor cumpărându-se, printre altele, materie primă pentru următoarele expoziții din 2021 – cele de Paște și Crăciun.

Persoanele care au dorit să le ofere daruri copiilor și adulților din centrele rezidențiale aparținând DGASPC Constanța pot veni la standul nostru să lase cadourile și își vor putea alege orice obiect decorativ își doresc! Pentru că nu vom lăsa nicio faptă bună nerăsplătită!”, a anunțat DGASPC.

Expoziția va fi deschisă până joi, 24 decembrie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*