Dezbatere publică la Primăria Municipiului Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 04 mai, de la ora 10.00, în sala de ședințe a instituției, dezbaterea publică cu privire la:

  1. Elaborare Plan Urbanistic Zonal – Construire lăcaș de cult, str. Libertății, nr.2 B, municipiul Medgidia, județ Constanța
  2. Elaborare Plan Urbanistic Zonal – Reglementare imobil situat în sat Valea Dacilor, str. Gării, nr. 40

Anunțurile de consultare asupra propunerilor preliminare de elaborare ale celor două PUZ – uri se regăsesc în continuare spre consultare pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia, documentația putând fi consultată  la rubrica Interes Public – Transparență decizională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*