Dezbatere publică la Medgidia: Vrei să scadă tariful de închiriere la Sala de Sport?

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Medgidia organizează luni, 19 decembrie 2016, ora 10.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal Medgidia o dezbatere publică.

Cetățenii pot să decidă ”Modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.153 din 18.12.2014, privind actualizarea altor taxe locale pentru secțiunea închiriere Sală Sport din Anexa nr.1 la Hotărârea Consiliului Local nr.153 din 18.12.2014, privind diminuarea taxei de închiriere de la 140 lei/oră cu TVA inclus, la 70 lei/oră cu TVA inclus”.

Această dezbatere publică este deschisă participării cetățenilor municipiului Medgidia, instituțiilor publice sau private și oricăror grupuri de interese.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*