Devieri de traseu pentru mai multe linii de autobuz din cauza lucrărilor de asfaltare de pe bulevardul Ferdinand

Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța. FOTO: CT BUS

CT BUS a anunțat publicul călător cu privire la devierile de traseu care vor avea loc joi, 22 iunie. Aceste modificări temporare afectează mai multe linii, respectiv 101, 5-40, N 5-40, 2-43, N 2-43, 43C, 43M și City Tour.

Potrivit comunicatului emis de CT BUS, devierile au fost impuse de lucrările de asfaltare desfășurate pe bulevardul Ferdinand, în porțiunea cuprinsă între bulevardul 1 Decembrie și strada I.C. Brătianu.

În urma devierilor, traseele afectate vor fi ajustate după cum urmează: autobuzele vor circula pe ruta bulevardul Ferdinand – bulevardul 1 Decembrie – bulevardul I.C. Brătianu – bulevardul Ferdinand, în ambele direcții. Aceste modificări temporare vor fi implementate până la finalizarea lucrărilor de asfaltare și reluarea circulației normale pe bulevardul Ferdinand.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*