Bărbat rănit în timp ce participa la o partidă de vânătoare în județul Constanța

Bărbat rănit în timp ce participa la o partidă de vânătoare în județul Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost rănit, la un picior, în timp ce participa la o partidă de vânătoare.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din Topraisar au fost sesizați sâmbătă, 12 noiembrie, în jurul orei 16.15, cu privire la faptul că, la un fond de vânătoare situat între localitățile Independența și Cerchezu, o persoană ar fi fost împușcată accidental.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 55 de ani, care, din primele informații, participa la o partidă de vânătoare, fiind lovit în picior, prin ricoșarea dintr-un copac a alicelor”, precizează reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare stabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*