Deși a fost așternut recent, pavajul de pe strada Ștefan cel Mare va fi scos și pus din nou

Pavajul de pe strada Ștefan cel Mare va fi scos și pus din nou. FOTO: Facebook Vergil Chițac

Autoritățile locale au dispus ca pavajul de pe strada Ștefan cel Mare să fie refăcut, deși a fost așternut recent, la aproape doi ani de la începerea lucrărilor din zonă. Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chițac, pe pagina personală de Facebook, acesta precizând că este vina constructorului, dar fără să explice situația sau să ofere amănunte.

„Da, refacem pavajul pe Ștefan cel Mare. Nu, nu plătim nimic în plus. Am cerut constructorului să refacă pavajul de granit de pe Ștefan cel Mare, pentru că altfel nu îi vom recepționa lucrarea, iar acesta a început deja intervenția. Decizia am luat-o acum, pentru că a fost nevoie de timp în care să observăm comportamentul la utilizare al pavajului”, a notat Vergil Chițac.

El spune că este „foarte important de reținut” faptul că intervenția suplimentară este făcută pe cheltuiala constructorului.

„Constanța nu va cheltui niciun ban de la buget pentru acest lucru. Reamintesc faptul că întreg proiectul de pe Ștefan cel Mare este realizat cu fonduri europene. Numai cine nu muncește nu greșește, mai important este să nu persistăm în greșeală. Aveți încredere, va fi mai bine”, a încheiat edilul șef al Constanței.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*