Descinderi la un hoț din autoturisme

Suspecții au fost arestați preventiv.

La o spargere de mașină, din care a fost furat un GPS auto, polițiștii constănțeni au găsit suficiente probe care să îi conducă la un suspect. Când au descins la locuința sa, anchetatorii au găsit și alte bunuri, provenite din alte spargeri de mașini, fapte înregistrate cu autor necunoscut.

Suspectul este F.C. – F. în vârstă de 30 de ani pentru probarea activității infracționale, la data de 4 octombrie, polițiștii constănțeni, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Direcției Operațiuni Speciale au efectuat două percheziții domiciliare la adresele unde locuiește bărbatul în cauză. În urma acestora au identificat mai multe bunuri posibil a fi fost obținute prin comiterea altor infracțiuni de furt. Astfel, au fost identificate un monopied camera foto și patru acumulatori pentru biciclete, bunuri care ar fi fost sustrase, la data de 14 septembrie dintr-un alt autoturism parcat pe raza municipiului Constanța.

Prejudiciul estimat la aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95% și predate persoanelor vătămate. La data de 4 octombrie, polițiștii constănțeni l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanța, care a emis un mandat de arestare preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*