Deputatul USR, Stelian Ion este candidatul partidului pentru Primăria Constanța

Ion Stelian Cristian, președintele USR Constanța
Ion Stelian Cristian, președintele USR Constanța

Filiala locală Constanţa a Uniunii Salvați România a iniţiat procesul de selecție internă a candidaților la alegerile locale din 10 iunie 2020, mai exact Primărie şi Consiliu Local.

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, în mod transparent și echidistant, anunțul a fost adus la cunoștință tuturor membrilor filialei prin 3 forme de comunicare online, iar perioada de înscrieri începută la 9 septembrie, s-a încheiat la 29 septembrie ora 23:59.

„Suntem onorați să vă comunicăm că în competiția internă pentru primar s-a înscris deputatul Stelian Ion, vârful de lance în lupta împotriva asaltului coaliției toxice PSD-ALDE asupra justiției, iar pentru Consiliul Local avem 35 de candidați. După validarea candidaturilor, aceștia vor participa la o serie de dezbateri, care vor avea loc zilnic în perioada 30 septembrie–4 octombrie. La final, Adunarea Generală formată din toți membrii organizației, va decide prin vot democratic de tip eurovision, ordinea candidaților pe lista pentru Consiliul Local“, au transmis reprezentanții USR Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*