RAJA înregistrează o avarie în Cernavodă – toți abonații sunt afectați de lipsa apei la robinet

RAJA înlocuiește un tronson dintr-o conductă. FOTO cu rol ilustrativ.

Pentru a repara o avarie apărută la conducta principala de distribuție a apei potabile din Cernavodă, RAJA a fost nevoită să sisteze furnizarea acesteia până la remedierea problemei.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta principală de distribuție apă potabilă din orașul Cernavodă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Seimeni, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 18 iulie, în intervalul orar 09,30 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Cernavodă.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*