VIDEO Ziua Dobrogei la Delfinariu. Mii de spectatori au luat cu asalt Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cine ar crede că într-o zi geroasă de noiembrie constănțenii sunt interesați de animale și păsări? Ziua Porților Deschise de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a fost un real succes. Delfinariul, Microrezervația, Expoziția de păsări exotice și Acvariul au fost vizitate luni de mii de persoane.

Conducerea Commplexului Muzeal a fost nevoită să introducă un nou spectacol la ora 13.00 la Delfinariu pentru a face față cererii mari. Așa cum era de așteptat, delfinii au fost principala atracție. Toate spectacolele de luni au depășit jumătate de oră fiecare și au fost prezentate de directorul instituției, doctorul Adrian Bîlbă.

Spectatorii au aplaudat fiecare mișcare nouă din show-ul celor doi delfini, Ni-Ni și Chen-Chen, după care au pornit-o la pas prin Microrezervație.

La fel de interesante pentru pblicul larg s-au dovedit și Planetariul, Observatorul Astronomic sau Expoziția de Păsări Exotice. Vizitatorii au înfruntat cele 3 grade Celsius și au mes să dea de mâncare păsărilor sălbatice aflate pe lacul din Microrezervație. Cei mai curajoși au petrecut câteva ore bune pe aleile care înconjoară zonele cu zebre, cerb, mistreți și alte animale mai mici și mai mari de la Complexul Muzeal.

Iată imaginile surprinse de jurnaliștii Constanța NEWS la Delfinariul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*