Decizii la vârful PNL Constanța. Deputatul Gheorghe Dragomir e candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean

Gheroghe Dragomir, PNL. FOTO Facebook
Gheroghe Dragomir, PNL. FOTO Facebook

Președintele Consiliului Județean Constanța nu este ales prin vot uninominal. Chiar și așa, Partidul Național Liberal a anunțat astăzi care este persoana care va deschide lista candidaților județeni. Deputatul Gheorghe Dragomir a fost ales cu unanimitate de voturi să reprezinte partidul în alegerile locale.

Decizia membrilor celor două forumuri de conducere va fi supusă spre aprobare Biroului Politic Național al PNL care se va reuni luni, 29 februarie a.c., începând cu ora 13.00.

O altă hotărâre luată de liberali prevede ca Vergil Chițac, președintele organizației municipale a PNL să fie cooptat în Comitetul Județean Executiv. Chițac este cel care se va bate în alegerile locale pentru scaunul de primar.

De asemenea, a fost validată și solicitarea lui Vergil Chițac privind modificarea componenței BPM și a Comitetului Local Executiv, ca urmare a deciziei de deschidere a partidului către societatea civilă. Liberalii nu au făcut însă publice numele celor care se alătură partidului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*