Decebal Făgădău este noul primar al Constanței, potrivit numărătorii paralele

Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

Decebal Făgădău este câștigătorul scrutinului de la Constanța. Cifrele parțiale arată că reprezentantul PSD a strâns peste 41% din voturi.

Locul secund a fost luat de liberalul Vergil Chițac, cu un procent de 34%.

Cifrele sunt cele care rezultă din numărătoarea paralelă realizată de PSD. Câștigul lui Decebal Făgădău este confirmat și de numărătoarea PNL. Acolo Făgădău are 42,62%, iar Chițac a strâns 36,38% dintre voturile valabil exprimate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*