VIDEO Decebal Făgădău apără lista consilierilor PSD. Unii social democrați au fost aleși pentru că ridică frumos mâna de 4 ani

Decebal Făgădău și Mircea Dobre. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău și Mircea Dobre. FOTO Adrian Boioglu

Politica înaintea interesului cetățeanului! Așa poate fi rezumată lista consilierilor PSD pentru Consiliul Local la alegerile din iunie 2016.

Președintele PSD Constanța, Decebal Făgădău apără lista viitorilor săi consilieri cu argumente greu de digerat. Partidul Social Democrat a depus pentru alegerile din luna iunie 2016 o listă pe care sunt câțiva oameni noi, dar și vechi membri de partid care nu au făcut nimic pentru constănțeni timp de 4 sau 8 ani.

Întrebat care sunt argumentele pentru care consilieri “invizibili” prin ședințele din ultimii ani au primit onoarea de a fi din nou aleși, Făgădău a prezentat o justificare halucinantă. Oamenii au susținut proiectele PSD prin ridicarea unei mâini timp de patru ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*