VIDEO Uite demisia, NU e demisia! Decebal Făgădău nu recunoaște că și-a anunțat demisia dacă bulevardul Tomis nu e gata până la 1 iunie

Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

O declarație a primarului Decebal Făgădău a șocat audiența pe data de 15 martie. Luat de valul lucrărilor care urmau să fie făcute în oraș, edilul a promis că vom “vedea niște demisii afișate”. Se referea la demisia sa și a celor care se ocupă de reabilitarea bulevardului Tomis între Capitol și Lupoaică.

Pe 30 mai abia tronsonul dintre Capitol și strada Decebal este finalizat, iar trotuarele au fost făcute până aproape de Colegiul Mircea. A mai rămas de decopertat și apoi asfaltat tronsonul Decebal – Lupoaică, de lucrat la trotuare pe o altă bună bucată și apoi de revopsit marcajele care delimitează zona de parcare de pe partea dreaptă și pista de biciclete de pe partea stângă.

Lucrarea nu va fi gata până pe 1 iunie, așa cum anunța Decebal Făgădău și, în ritmul în care se lucrează acum, nici până la 1 august.

Mai grav este că primarul interimar nu și-a ținut promisiunea făcută în fața jurnaliștilor și a constănțenilor: aceea de a-și da demisia dacă lucrarea nu este terminată până la 1 iunie.

Dacă pe 15 martie era sigur că lucrările vor fi terminate, pe 30 martie, Făgădău crede că ar fi promis demisia dacă până la 1 iunie nu vor fi începute lucrările. De demisie… nici vorbă.

Decebal Făgădău este cotat cu o primă șansă în alegerile locale din 5 iunie, așa că demisia sa nu ar fi avut efect decât pentru câteva zile. Gestul său de onoare ar fi arătat celor care îl aleg că au un primar care își ține cuvântul. Vă lăsăm să analizați cele două declarații ale lui Decebal Făgădău și să trageți singuri concluziile.

1 Comment

  1. nu e nevoie de a ne intari convingerea ca nu are nici coloana vertebrala si nici cuvant. a crescut intre hoti si mafioti si nu are cum sa fie cinstit si de cuvant, doar duce mai departe stafeta si voia lui Mazare care ii sufla in ceafa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*