Nu știi unde să votezi în județul Constanța? Iată lista secțiilor de votare cu străzile arondate

554 secții de votare vor fi deschise duminică dimineață în județul Constanța. Așa cum este normal, cele mai multe vor fi în municipiul Constanța – 221.

Prefectura a publicat Registrul secțiilor de votare. Documentul prezintă fiecare secție cu tot cu străzile care îi sunt arondate. Lista poate fi găsită AICI.

Constănțenii care nu știu exact unde pot să voteze pot să consulte și harta interactivă a Secțiilor de votare din municipiu. Inițiativa punerii ei în practică aparține AYG România în parteneriat cu Centrul pentru Resurse Civice. Harta poate fi găsite pe http://undevotez.info/constanta/ 

Secțiile de votare se deschid la ora 7.00 a zilei de duminică, 5 iunie și alegătorii pot să-și exercite dreptul constituțional până la ora 21.00. Se poate vota doar în localitatea de domiciliu și doar de către cei care au o Carte de Identitate validă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*