Nu știi unde să votezi în județul Constanța? Iată lista secțiilor de votare cu străzile arondate

Alegeri Locale - 2020

554 secții de votare vor fi deschise duminică dimineață în județul Constanța. Așa cum este normal, cele mai multe vor fi în municipiul Constanța – 221.

Prefectura a publicat Registrul secțiilor de votare. Documentul prezintă fiecare secție cu tot cu străzile care îi sunt arondate. Lista poate fi găsită AICI.

Constănțenii care nu știu exact unde pot să voteze pot să consulte și harta interactivă a Secțiilor de votare din municipiu. Inițiativa punerii ei în practică aparține AYG România în parteneriat cu Centrul pentru Resurse Civice. Harta poate fi găsite pe http://undevotez.info/constanta/ 

Secțiile de votare se deschid la ora 7.00 a zilei de duminică, 5 iunie și alegătorii pot să-și exercite dreptul constituțional până la ora 21.00. Se poate vota doar în localitatea de domiciliu și doar de către cei care au o Carte de Identitate validă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*