Trafic restricționat pe strada Făgetului și bdulevardul Tomis din Constanța în urma unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unor avarii survenite în cursul zilei de 23 septembrie, pe rețeaua de alimentare cu apă din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul.

Restricția se aplică astfel:

  • blocarea străzii Făgetului, tronsonul cuprins între parcarea blocului ST4 și strada Primăverii, în intervalul orar 09.00 – 14.00.
  • blocarea unei benzi de circulație pe bdulevardul Tomis, pe o porțiune de 50 m, pe sensul de mers către Dacia, în intervalul orar 09.00 – 13.00;

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonele menționate nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*