Debutul sezonului estival modifică traficul rutier din stațiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Traficul rutier la intrarea în stațiunea Mamaia va fi modificat începând de luni, 26 aprilie, măsurile fiind luate având în vedere debutul sezonului estival și creșterea numărului de turiști care vor tranzita stațiunea Mamaia.

Astfel, de luni, 26 aprilie, traficul la intersecția bulevardul Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia va fi redirijat, după cum urmează:

  • din direcția Pescărie spre Năvodari: strict înainte pe 3 benzi de circulație (banda nr. 1 cu prioritate iar banda nr 2 și 3 fără prioritate). Se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu;
  • din direcția Năvodari spre Constanța: toate cele 3 benzi vor efectua viraj la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu. Se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda 3 spre zona Pescărie;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte pe cele doua benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie: posibilitatea efectuării virajului la dreapta pe două benzi de circulație.

Pe întreaga perioadă a sezonului estival, viteza maximă admisă în stațiunea Mamaia este de 60 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în staţiunea Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*