O nouă avarie a CET afectează zona Galeriilor Soveja din municipiul Constanța

CET Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 6 noiembrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 53.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în zona Galeriile Soveja. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

O altă avarie este înregistrată pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 175. În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: str. Cerbului, Baba Novac, Soveja, Izvor.

Pentru relaţii suplimentare, abonații afectați pot suna la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*