Muftiatul Cultului Musulman din România începe o campanie de ajutorare a sinistraților ca urmare a cutremurului din Turcia

Moscheea Carol I din Constanța sau Moscheea Regală, monument istoric. FOTO Cătălin SCHIPOR

Muftiatul Cultului Musulman din România începe o campanie de colectare a donațiilor pentru persoanele afectate de seria de cutremure ce a zguduit Turcia în ultimele două zile.

„Acum este momentul să fim uniți, acum este momentul să întindem o mână de ajutor celor aflați în suferință”, au precizat reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, în primă fază este nevoie de pături, pilote, perne, prosoape și lenjerii de pat noi. Ajutoarele pentru sinistrații din Turcia pot fi depuse la adresa din Strada Bogdan-Voda, nr.75, Constanța.

Dacă doriți să ajutați financiar, contul unde se pot efectua donațiile bănești este următorul:

  • Beneficiar: Muftiatul Cultului Musulman
  • IBAN: RO08BREL0002001798030101

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*