De la câteva miștouri pe stradă s-a ajuns la tentativă de omor

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

Doi tineri, bănuiți de comiterea unei tentative la infracțiunea de omor au fost identificați și reținuți de polițiștii constănțeni

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tentativă la omor, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat doi tineri, de 23, respectiv 25 de ani, ambii din municipiul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Agresiunea a avut loc în data de 1 mai, când persoanele în cauză ar fi agresat  un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Curtești, județul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan, pe o stradă din municipiul Constanța.

Victima, inițial a declarat anchetatorilor că cei doi au tăbărât pe el din senin. Cercetările au scos la iveală că de fapt, între cele două părți a existat un schimb de replici, victima, care se plimba cu o bicicletă făcând mișto de agresori. Aceștia, înarmați cu un obiect tăietor – dur (probabil topor) au tăbărât pe el. I-au provocat leziuni la ambele brațe și la un picior, și i-au distrus și bicicleta.

La data de 6 mai, cei doi tineri au fost reținuți pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 7 mai să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*