De la blog, la website… Perfect Imperfect! By Emma Zeicescu

Emma Zeicescu
Emma Zeicescu

Jurnalistul şi bloggerul Emma Zeicescu îşi transformă pagina personală de Internet – emmazeicescu.ro  – din blog, în site dedicat femeilor, dar şi tuturor celor pasionaţi de călătorii, fotografie şi smart parenting..

Noul site va purta titlul “Perfect Imperfect” şi va putea fi accesat începând cu 1 iulie, ora 09:21, la aceeaşi adresă web, care poartă numele autorului: www.emmazeicescu.ro

Momentul precis al lansării noului site nu este deloc întâmplător, ci are legătură directă cu data şi ora naşterii fiului Emmei Zeicescu, Rafael Idris.

La 1 iulie, exact la ora 09:21, Marţipanul meu, Rafael Idris împlineşte doi ani, iar cel de-al doilea <<copil>> de suflet – emmazeicescu.ro – împlineşte un an. Mi-am dorit o aniversare specială, pentru care am muncit enorm de mult, printre jurnale şi pamperşi. Îmi doresc din tot sulfetul ca cititorii mei să descopere noul chip al blogului meu, pe care sper să-l duc la un alt nivel. Va fi un site cu aceeaşi notă personală, fiindcă eu însumi voi continua, zilnic, să scriu pe emmazeicescu.ro. Şi îi asigur pe toţi cei care mi-au fost alături în ultimele 12 luni şi cărora le sunt, cu onestitate, recunoscătoare, că noul site va fi la fel de sincer, la fel de pasionat, la fel de… perfect imperfect! Aşa cum sunt eu!”, mărturisește jurnalistul.

„Perfect Imperfect” by Emma Zeicescu este un site dedicat, în primul rând, femeii pentru care frumuseţea e un fel de a fi şi care arată acest lucru, prin fashion, prin relaţiile ei, chiar şi prin sănătatea ei. În plus, toţi cititorii mei, pasionați de fotografie primesc zilnic o porţie de fotografie, via fotograv.ro, în timp ce noi toţi vom călători virtual în cele mai cool destinaţii turistice!

Femeia va fi cea mai răsfăţată, fiindcă noua platformă îţi prezintă “Omul Perfect Imperfect” by Emma Zeicescu, adică o serie de interviuri cu şi despre Bărbaţii tuturor timpurilor. Pe Dan Bittman îl vedeţi în primul interviu “Omul Perfect Imprefect” by Emma Zeicescu.

Perfect Imperfect mulțumește colaboratorilor și partenerilor pentru încredere: Iulia Flamand Professional Make-Up Artist / 9vremparinti.ro / stiripesurse.ro / catchy.ro / ctnews.ro / showbizreport.ro / tarancutaurbana.ro / haute&heart.ro / travelo.ro / fotograv.ro

De la 1 iulie 2015 şi până în prezent, blogul www.emmazeicescu.ro a fost accesat de aproximativ 500.000 de utilizatori unici, din România, Europa şi Statele Unite ale Americii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*