Joacă și acțiuni caritabile pentru cei mici. Atelierul Zânelor invită copiii la distracție pe 16 Aprilie

Atelierul zânelor
Atelierul zânelor

Evenimentul caritabil “Atelierul Zânelor” a ajuns la ediția a 12-a. Copiii din Constanța sunt invitați din nou să facă fapte bune și să ofere cadouri micuților din familiile defavorizate. Totul este mai inedit atunci când se face prin joacă și distracție.

50 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de aproape 3 ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere.

Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor sunt următoarele:

1. Atelierul Primăverii – Zâna Primăverii îi va învăța pe copii cum să aștepte iepurașul pregătindu-i cuibușorul în care acesta să aducă ouă de Paște și alte surprize.
2. Atelierul Iepurașului – În cadrul acestui atelier micuții îi vor oferi o mână de ajutor lui Iepurilă pentru a încondeia ouăle de Paște.
3. Atelierul Florilor – Primăvara este anotimpul florilor și al celor mai frumoase gânduri transmise de copii mamelor. Cei mici vor confecționa flori din hârtie și felicitări pe care le vor desena și prin care vor transmite un mesaj frumos părinților de sărbători.
4. Atelierul Zânei Dulcica – Unul dintre preferatele copiilor, atelierul Zânei Dulcica este colțul în care poveștile prind gust prin realizarea bunătăților dulci chiar de către copii, sub atenta supravegere a Zânei Dulcica.
5. Atelierul Fluturilor – În acest atelier copiii vor confecționa și colora modele diferite de măști și aripioare din hârtie și se vor deghiza astfel ca la un adevărat bal de primăvară. Vor fi ajutați pentru realizarea costumelor de personajele haioase reprezentate de voluntarii JCI Constanța.

Condițiile de participare presupun ca fiecare copil înscris la „Atelierul Zânelor” să aducă un mic cadou (hăinuțe, jucării, dulciuri) pentru cazurile sociale selectate de Zâne. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – PARTEA CARITABILA, în Săptămâna Mare.

“Atelierul zânelor” are loc pe 16 Aprilie la Hotelul Ibis din Constanța, începând cu ora 17.00 și este organizat de JCI. Copiii între 3 și 11 ani pot participa, iar taxa este de 40 lei pentru fiecare dintre ei. Înscrieri și detalii suplimentare pot fi obținute la 0770 297 399.

Afiș "Atelierul Zânelor" ediția 12
Afiș “Atelierul Zânelor” ediția 12

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*