De la 1 octombrie, traficul rutier pe bulevardul Tomis, între strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia, va fi cu sens unic!

Traficul rutier pe bulevardul Tomis, între strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia, va fi cu sens unic!

Traficul rutier pe bulevardul Tomis va deveni cu sens unic, începând cu data de 1 octombrie, și pe tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia.

Astfel, circulația rutieră pe acest bulevard se va desfășura astfel:

  • două benzi cu sens unic către zona centrală;
  • două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens;
  • piste pentru biciclete.

Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare.

Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*