Localitatea Cumpăna a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii a RAJA provocată de ENEL

Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

În cursul zilei de 27 octombrie, îcnepând cu ora 14,47, la  la stația de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna s-au înregistrat mai multe întreruperi de tensiune, iar începând cu ora 15,02 pompele de la nivelul stației au ramas fara energie electrică.

 Încă de la primele întreruperi de tensiune au fost anuntati și reprezentanții ENEL. Până la remedierea situației, consumatorii din comuna Cumpăna nu u avea apă potabilă la robinete.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create si asiguram toti utilizatorii afectați  ca echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, imediat  ce echipele Enel vor remedia avaria și vor realimenta cu energie statia de pompare”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*