De astăzi, amplasamentul pentru deșeurile inerte de la Poarta 9 nu mai funcționează

Primăria Constanța a anunțat că, în urma verificărilor desfășurate de comisarii din cadrul Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Constanța, s-a dispus sistarea operațiunilor de depozitare a deșeurilor pe amplasamentul situat în municipiul Constanța, incinta Port, Poarta 9.

Atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice care transportă deșeuri provenite din construcții și desființări sunt rugate să se adreseze următorilor operatori autorizați pentru tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase:

  • SC UCG Construcții Ecologice SRL, punct de lucru: sat Culmea, oraș Ovidiu, date de contact: 0733/405.000, e-mail: ucgconstructii@yahoo.com;
  • SC IRIDEX Group Salubrizare SRL, punct de lucru: sat Schitu, comuna Costinești, date de contact: 0241/743.376, e-mail: mediu.ct@iridexsalubrizare.ro.

Abandonarea deșeurilor inerte pe domeniul public, terenuri virane și în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 lei pentru persoanele fizice și între 50.000 și 70.000 lei pentru persoanele juridice. Totodată, se aplică și măsura confiscării autovehiculului folosit la săvârşirea faptei contravenționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Primăria Constanța, amendată cu 100.000 de lei de comisarii de mediu pentru groapa de gunoi de la Poarta 9 – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*