Dăruiește Aripi a achiziționat echipamente de peste 26.000 euro pentru Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța

Donații de peste 26.000 euro pentru Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța. FOTO Asociația Dăruiește Aripi
Donații de peste 26.000 euro pentru Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța. FOTO Asociația Dăruiește Aripi

Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat aparatură performantă de diagnostic pentru Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, echipamentele, în valoare de peste 26.000 de euro, urmând să eficientizeze activitatea spitalului, oferind un diagnostic rapid și o monitorizare optimă în evoluția bolii, în special pentru cazurile grave, vizând în primul rând, pacienții infectați cu Covid-19. Această achiziție, constând în trei analizoare de laborator de ultimă generație, asigură determinare ultra-rapidă și performantă, oferind un randament crescut actului medical din acest spital.

„Este pentru prima oară când susținem activitatea Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța și sper ca această acțiune să înlesnească o strânsă colaborare între spital și operatorii portuari din Constanța, colaborare benefică de ambele părți”, a declarat Alina Pătrăhău, fondator Asociația Dăruiește Aripi.

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța asigură asistență medicală în perimetrul platformei portuare și este atestat pentru siguranță și sănătate în domeniul transporturilor, fiind unul dintre cele 15 spitale din rețeaua națională a Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor din România. Are o configurație complexă, de tip multipavilionar – patru unități medicale, cu o capacitate totală de 166 de paturi.

„Mulțumim Asociației Dăruiește Aripi și sponsorilor acesteia pentru contribuția la creșterea capacității de intervenție promptă în cazurile critice și la eficientizarea actului medical, substanțial sporită la nivelul instituției noastre sanitare”, a declarat Dr. Botezatu Iuliana, manager al Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*