CTnews TV: Daniel Moraru, coordonatorul AUR Constanța, face o analiză a organizației înainte de alegeri

Daniel Constantin Moraru, coordonatorul organizației județene AUR Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Daniel Constantin Moraru, coordonatorul organizației județene AUR Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Daniel Moraru, coordonatorul AUR Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu această ocazie, Moraru vorbește despre activitatea lui ca om de afaceri și motivele pentru care a ales AUR.

El face o caracterizare a organizațiilor locale AUR din județul Constanța și vorbește și despre candidatura lui Ovidiu Cupșa la Primăria Constanța.

De asemenea, coordonatorul AUR Constanța face un profil al candidatului AUR la președinția Consiliului Județean Constanța.

Daniel Moraru îi caracterizează și pe potențialii candidați la funcția de președinte al CJ Constanța, printre care Florin Mitroi, Bogdan Huțucă, Felix Stroe și George Scupra și mai spune care sunt principalele proiecte asupra cărora trebuie să se concentreze viitorul președinte al Consiliului Județean.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*