Dance Showcase, duminică, 19 septembrie, în Portul Tomis din Constanța. Accesul este permis numai persoanelor care dețin certificat verde

Portul turistic Tomis. FOTO Cătălin SCHIPOR

Duminică, 19 septembrie, începând cu ora 15.30, în Zona On Plonge din Constanța, continuă șirul evenimentelor din cadrul programului #ComeToSEAus COOL cu ediția ”Showcase Edition”.

Programul artistic la care toți constănțenii sunt așteptați va fi realizat de rapperul Afo din trupa „Cred Că Sunt Extraterestru”, alături de MC din echipa acestuia. Artiștii vor pune în scenă un show aparte, în rime, bazat pe interacțiunea cu publicul. Totodată, prezenți vor fi si membrii trupelor „All In One Dance” și „Revolution Family”. Aceștia vor avea cinci momente speciale, dintre care două de tip dance battle, în urma cărora seara se va încheia cu un DJ Mix.

Accesul în cadrul evenimentului este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*