Curtea de Apel Constanța a decis rejudecarea dosarului în care Valentin Vrabie a fost condamnat cu supendare, pentru o faptă de fals intelectual cu prejudiciu zero

Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

Curtea de Apel Constanța a decis astăzi, rejudecarea dosarului în care Valentin Vrabie a fost condamnat cu supendare, pentru o faptă de fals intelectual cu prejudiciu zero.

Curtea de Apel Constanța a admis contestația în anulare formulată de Valentin Vrabie.

“Admite contestaţia în anulare formulată de contestatorul inculpat Vrabie Valentin împotriva deciziei penale nr. 948/P/2023 din 10.10.2023 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa în dosarul penal nr. 4316/256/2020, desfiinţează în totalitate decizia penală atacată şi dispune rejudecarea apelului declarat de inculpat împotriva sentinţei penale nr. 1164/28.06.2022 pronunţată de Judecătoria Medgidia în acelaşi dosar. Desfiinţează formele de executare emise în baza deciziei penale nr. 948/P/2023 din 10.10.2023. Stabileşte termen pentru rejudecarea apelului la data de 26.03.2024, pentru când se citează inculpatul şi se încunoştinţează apărătorii acestuia. Definitivă”- a decis instanța.

Valentin Vrabie a fost condamnat cu suspendare, în toamna anului trecut, pentru o faptă de fals intelectual cu prejudiciu zero. El a mai spus că s-a vrut să fie scos din cărți pentru alegerile din 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*