Video Editorial: Dr. Adrian Bîlbă, despre ce e bine să mâncăm și să bem de Revelion

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

Tradiționala friptură de porc, salata de boeuf, mult vin, tărie și șampanie – toate acestea își pot lăsa amprenta asupra corpului după masa de Revelion. Dacă adăugăm și oboseală, avem o rețetă pentru dezastru.

Doctorul Adrian Bîlbă explică pentru cititorii Constanța NEWS ce e bine să mâncăm de revelion și cum să asortăm totul cu băutura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*