Curs gratuit pentru Tratarea Obezității la Ovidius Clinical Hospital. Specialiștii vorbesc despre Chirurgia Bariatrică și Recuperarea post-operatorie

Dr. Gabriel Serac, dr. Alina Vîncă și dr. Mihai Hrițcu.

Pacienții care vor să reducă excesul de greutate au acum parte de un Curs Gratuit dedicat lor. O echipă de specialiști în chirurgie bariatrică și recuperare explică, pe înțelesul tuturor, cum poți să tratezi obezitatea.

Ovidius Clinical Hospital – cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României vine cu informații și soluții concrete pentru tratamentul obezității.

Cursul Gratuit are loc pe 11 august 2018, începând cu ora 11:00, la sediul Ovidius Clinical Hospital situat pe DN2A la intrare în localitatea Ovidiu.

Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul de telefon 0241 480 400 pentru a te programa.

Participanții primesc un voucher-cadou pentru o consultație inițială gratuită. Pacienții pot afla în acest fel informații despre tratamentul chirurgical al obezității și despre redobândirea greutății corporale optime.

“În prezent, chirurgia bariatrică și metabolică reprezintă cel mai rapid și eficient tratament împotriva obezității morbide și a afecțiunilor asociate”, a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Cursul este ținut de medici cunoscuți pentru performanțele lor de top în acest domeniu: dr. Gabriel Serac, dr. Alina Vîncă și dr. Mihai Hrițcu. Invitatul special al acestei sesiuni este dr. Oana Apostoiu, medic specialist Recuperare și Reabilitare medicală, care va explica procesul de refacere după intervenția “Gastric Sleeve”.

Comunicarea evenimentului este asigurată de Agenția de Marketing “CityDigital” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*