Cupa României la oină va fi găzduită de comuna Cumpăna

Cupa României la oină va avea loc la Cumpăna. FOTO cu rol ilustrativ

Federația Româna de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, ACS Frontiera Tomis Constanța, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna și CS Victoria Cumpăna organizează, în perioada de 09 – 10 iulie, Cupa României la Oină.

Competiția se va desfășura pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Centenar 2018 Cumpăna, după următorul program:

  • vineri 09 iulie 2021:

08.30 – Festivitatea de deschidere;

09.00 – 13.00 – Meciuri din grupe.

  • sâmbătă 10 iulie 2021:

16.00 – 18.00 – Semifinale

18.00 – Finala mică;

19.00 – Finala mare;

20.00 – Festivitatea de premiere.

Echipe participante: Frontiera Tomis Constanța, Biruința Gherăești, CSM Râmnicu Sărat, CS Olteni, Energia Râmnicelu, Stejarul Parcovaci.

Finala mică și finala mare vor fi transmise în direct de postul de televiziune Dotto Tv. Intrarea la eveniment este liberă cu respectarea măsurilor impuse de combaterea răspândirii COVID -19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*