Percheziții ale polițiștilor constănțeni în Dolj, la persoane bănuite de înșelăciune

Mașină de Poliție

Polițiști ai Biroului de Investigare a Criminalității Economice Medgidia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, desfășoară activități într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în cursul dimineții de miercuri, 20 aprilie, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Dolj.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi oferit, spre vânzare, în mod fals, utilaje agricole, prin intermediul unui site de anunțuri.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri utile cauzei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*