Cupa Litoralului la Tenis de Câmp a debutat la Constanța. Evenimentul este organizat cu susținerea Ovidius Clinical Hospital

Debutul turneului de tenis "Cupa Litoralului", la Constanța. FOTO OCH
Debutul turneului de tenis "Cupa Litoralului", la Constanța. FOTO OCH

Moment aniversar la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” unde sâmbătă, 7 septembrie, a debutat ediția cu numărul  50 a „Cupei Litoralului la Tenis de Câmp”.

Evenimentul va avea loc în Baza Sportivă a unității de învățământ unde cu fonduri de la Primăria Municipiului Constanța au fost schimbate echipamentele și au fost amenajate două terenuri de tenis cu suprafață sintetică.

Cupa Litoralului la Tenis de Câmp este organizată cu ajutorul sponsorului principal, Ovidius Clinical Hospital.

La festivitatea de deschidere a celei de-a 50-a ediții a „Cupei Litoralului la Tenis de Câmp” va lua parte și marele tenismen Horia Tecău, fost elev al Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” și fost câștigător al acestei competiții.

“Cupa Litoralului la Tenis de Câmp” este cea mai veche competiţie de tenis de juniori din România. De-a lungul anilor, la vârsta de 8, 10 și 12 ani şi-au înscris numele pe lista învingătorilor nume cu rezonanţă în sportul alb: Simona Halep – câştigătoare în anul 1998, Horia Tecău, câştigător în anul 1996, George Cosac,  Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir, Vasile Antonescu şi mulţi alţii care au desăvârșit astfel cariera unor antrenori precum Ioan Macoveciuc, Ene Nicuşor și Radu Popescu.

Ediția din acest an va reuni jucători la categoriile 10, 12, 14 și 16 ani, fete şi băieţi în probele de dublu, în întreceri programate în perioada 7-12 septembrie, în baza de tenis de câmp a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*