VIDEO Prima cupă de echitație de la Constanța are loc sâmbătă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Spectacol la Arena Eqcvestria din cadrul CMSN Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol la Arena Eqcvestria din cadrul CMSN Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 11:00, centrul de echitație Arena Eqcvestria, din cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii vă invită la un spectacol dedicat activităţilor sportive și de divertisment ecvestru.

“Organizăm CUPA ARENA EQCVESTRIA, competiție sportivă, la care participă reprezentanți ai propriei școli de echitație, Club Sportiv Ariana, dar și din diverse alte zone ale țării. Competitia este una demonstrativa, premergatoare demersurilor de a organiza competitii oficiale. Principala probă a concursului va fi cea de sărituri peste obstacole, însă veți putea admira și încuraja reprezentații de atelaje și dresaj de cai, show de cai arabi și cai akhal teke. 

 

Ne bucurăm de prezența invitaților speciali ai competiției, Jandarmeria Călare București, care vor oferi un spectacol de gală cu acrobații călare și elemente de dresaj. Locația evenimentului va găzdui și expoziții de fotografie și de pictură, expoziţii de harnaşamente şi echipamente de echitaţie. In speranta ca ne vom strange in numar cat mai mare la acest eveniment, uram succes tuturor participantilor!”, au anunțat organizatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*