VIDEO Ai pâine sau cozonac rămase prin casă? Hai să hrănești păsările sălbatice și ai intrare GRATUITĂ la Microrezervație

Păsări sălbatice la MicrodeltăRațe sălbatice

O idee care în 2016 a dat roade, a fost reluată de conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Directorul instituției, dr. Adrian Bîlbă îi invită pe constănțeni să hrănească păsările sălbatice care se strând pe lacul din Microrezevație.

Păsările suferă din cauza faptului că lacul este înghețat așa că nu pot să mai găsească ușor pește sau plante. Consecințele sunt grave: păsările mor de foame și deshidratare.

Cine vrea să ajute păsările sălbatice de la Microrezervație poate să aducă pâinea sau cozonacul rămase pe acasă după sărbători. Vei avea parte de o dublă răsplată: intrare gratuită pentru a vedea și restul animalelor și păsărilor de la Microrezervație, precum și satisfacția că ai ajutat ființele naturii să trăiască.

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Ai pâine sau cozonac rămase prin casă? Hai să hrănești păsările sălbatice și ai intrare GRATUITĂ la Microrezervație"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News