VIDEO Ai pâine sau cozonac rămase prin casă? Hai să hrănești păsările sălbatice și ai intrare GRATUITĂ la Microrezervație

Păsări sălbatice la Microdeltă
Rațe sălbatice

O idee care în 2016 a dat roade, a fost reluată de conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Directorul instituției, dr. Adrian Bîlbă îi invită pe constănțeni să hrănească păsările sălbatice care se strând pe lacul din Microrezevație.

Păsările suferă din cauza faptului că lacul este înghețat așa că nu pot să mai găsească ușor pește sau plante. Consecințele sunt grave: păsările mor de foame și deshidratare.

Cine vrea să ajute păsările sălbatice de la Microrezervație poate să aducă pâinea sau cozonacul rămase pe acasă după sărbători. Vei avea parte de o dublă răsplată: intrare gratuită pentru a vedea și restul animalelor și păsărilor de la Microrezervație, precum și satisfacția că ai ajutat ființele naturii să trăiască.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*