Cumpăna va primi 35 de milioane de lei pentru lucrările la malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră

Mariana Gâju a discutat cu premierul Ludovic Orban despre lucrările la malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră
Mariana Gâju a discutat cu premierul Ludovic Orban despre lucrările la malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a purtat discuții, marți, cu primul-ministru al României, Ludovic Orban, pentru a solicita încă odată repartizarea de fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare a malului stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră. Discuțiile au fost purtate după finalizarea Videoconferinței Naționale „Strategia Națională pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030, Cadrul de planificare strategică pentru Strategia de Dezvoltare Locală a Administrației Publice”.

„Am purtat astăzi discuții față în față cu primul-ministru al României, Ludovic Orban, căruia i-am expus încă o dată situația lucrărilor la malul stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră și căruia i-am solicitat, cu prioritate, repartizarea de fonduri pentru ca aceste lucrări de consolidare să se finalizeze, iar locuitorii din zonă să revină în casele pentru care au muncit o viață. Răspunsul primului ministru a fost acela de alocare a fondurilor necesare, la rectificarea bugetară care va avea loc, cu suma de minim 35 milioane de lei”, a precizat Mariana Gâju.

De asemenea, primarul din Cumpăna a purtat discuții şi cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administrației, Ion Ștefan cu privire la susținerea acestui proiect, „care este de fapt al Ministerului Transporturilor, minister care, la rândul său alocă sumele către Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*