Lucrările făcute la Stația de Pompare Palas Constanța sunt în grafic, anunță RAJA

Lucrare programată la Stația de Pompare Palas Constanța. FOTO arhivă RAJA SA

RAJA anunță că, la ora actuală, lucrările de modernizare de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform programului.

Potrivit RAJA SA, pentru realizarea acestora au fost deschise numai în incinta stației șapte puncte de lucru și sunt implicați peste 120 de lucrători.

„Echipele de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare au acționat fără întrerupere începând de seara trecută pentru realizarea intervențiilor în timp operativ. Totodată, s-au desfășurat lucrări de reabilitare și pe rețelele de distribuție de la nivelul municipiului Constanța, care au constat în schimbarea unor vane pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire a conductelor, necesare pentru evitarea producerii unor avarii”, au precizat reprezentanții societății.

Aceștia mai menționează că, pentru reducerea timpului de execuție propriu-zis, lucrările preliminare pentru executarea acestor operațiuni au început în urmă cu două săptămâni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*