Cumpăna organizează Campionatul Național de Gimnastică Ritmică pentru Copii

Concurs de Gimnastică Ritmică la Cumpăna. FOTO CTnews.ro

Comuna Cumpăna organizează la sfârșitul acestei săptămâni Campionatul Național de Gimnastică Ritmică pentru Copii, la eveniment fiind înscriși 60 de sportivi.

În perioada 20 – 21 aprilie, în sala de sport a Campusului Școlar “Nicolae Dumitrescu” din comuna Cumpăna se va desfășura Campionatului Național de Gimnastică Ritmică pentru Copii.

Sunt înscriși 60 de sportivi ce reprezintă 12 cluburi: C.S. Transilvania Brașov, A.C.S. Pro Aktiv București, C.S. Olimpia Bucuresti, C.S. Sportul Studențesc București, C.S.A. Steaua București, C.S.M. Cluj, C.S.M. Ploiești, C.S.S.nr1 Timișoara, C.S.S. Reșița, L.P.S. Bihorul Oradea, L.P.S. Szasz Adalbert Târgu Mureș, C.S. Victoria Cumpăna.

Sâmbătă, 20 aprilie – ora 12 vor avea loc antrenamentele de acomodare și ședința tehnică.

Duminică, 21 aprilie – ora 11 concurs pe trei categorii de vârstă: 6 ani (fără obiect), 7 ani (fără obiect), 8 ani (fără obiect + cerc).

Ora 15.25 – Proba de ansamblu (fără obiect), categoria 6 – 8 ani.

Ora 15.45 – Festivitatea de premiere.

Competiția este organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică și Primăria Cumpăna în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Consiliul Județean Constanța și  Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna”.

Cumpăna este singura comună din România care are secție de Gimnastică Ritmică afiliată la Federația Română de Gimnastică Ritmică.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*