Cuiere de perete contrafăcute, în valoare de aproape 15.000 de lei, descoperite în Portul Constanța

Mii de ștergătoare auto contrafăcute, descoperite în Portul Constanţa

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, 600 de cuiere de perete, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat, împreună cu vameșii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București.

„În urma controlului, au fost descoperite 600 de agățătoare tip cuier perete susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bunurile, în valoare de peste 14.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*